Tilaa uutiskirje

Jos haluat liittyä uutiskirjelistallemme, anna sähköpostiosoitteesi ja klikkaa "Tilaa uutiskirje".

Saat kerran viikossa NaxosDirect.fi -uutiskirjeen, josta saat tietoa uutuuksista, tarjouksista, kampanjoista jne. Uutiskirjeen voit perua milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvästä linkistä.

Järjestämme jatkossa myös arvontoja, joissa on palkintoina mm. levypaketteja ja konserttilippuja. Arvonnoista ja palkinnoista tiedotamme erikseen Naxosdirect.fi -verkkokaupan uutiskirjeessä ja Facebook-sivuillamme. Arvontaan voi osallistua uutiskirjeeseen vastaamalla tai kilpailusta kertovaa Facebook-päivitystä kommentoimalla.

Hannu Lintu päätti kahdeksan vuotta kestäneen kautensa Radion sinfoniaorkesterin ylikapellimestarina toukokuun lopussa järjestetyn konsertin myötä. Lintu on yhdessä RSO:n kanssa tehnyt myös lukuisia Ondinen julkaisemia levytyksiä, ja juhlistamme yhteistyötä arpomalla kolmelle voittajalle neljä kappaletta tämän yhteistyön hedelminä syntynyttä cd-levyä.

Arvontaan voit siis osallistua tilaamalla uutiskirjeemme ja vastaamalla siihen, tai kommentoimalla kilpailusta kertovaa päivitystä Facebook-sivuillamme kertomalla mikä on suosikkisi Hannu Linnun ja RSO:n Ondine-levytysten joukosta. Levyt ja lisätietoja löydät Naxosdirect-verkkokaupasta.

Emme koskaan luovuta antamaasi sähköpostiosoitetta millekään muulle taholle. Päivitetyn tietosuojakäytäntömme voit lukea täältä.


NaxosDirect.fi UutiskirjeSähköpostiosoite
Image Image Image
Oma tili
Oma ostoskori: 0 tuotteet