Oy Fg-Naxos Ab

YRITYSTIETOA – Oy Fg-Naxos Ab

Vuonna 1975 perustettu (alunperin Finngospel) Oy Fg-Naxos Ab on Suomen johtava klassisen musiikin jakeluyhtiö. Kansainvälisen Naxos-levymerkin ohella yrityksellä on jakelussa useita merkittäviä levymerkkejä kuten kotimaiset Ondine ja Siba Records sekä ulkomaiset BIS, Chandos, ECM, ACT, Hyperion, Naive, Alia Vox ja Pentatone. Klassisen musiikin ohella Oy Fg-Naxos Ab jakelee jazzia ja maailmanmusiikkia.

Oy Fg-Naxos Ab:n valikoimaan kuuluu yli 35 000 tuotetta, joita on mahdollista ostaa suoraan naxosdirect.fi –verkkokaupasta.

NaxosDirect.fi on verkkokauppa, joten otamme tilaukset vastaan vain sähköisessä muodossa – ei siis puhelimitse, faxin tai perinteisten kirjeiden välityksellä. Pyydämme lukemaan osto- ja käyttöehdot ennen yhteydenottoa. Mikäli jokin asia jäi Teitä askarruttamaan, pyydämme että otatte yhteyden meihin joko yhteydenottokaavakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@fg-naxos.fi.

Sivustomme ei ole vielä täydellinen, mutta pyrimme jatkuvasti parantamaan sen eri osa-alueita sekä toimivuutta. Epäselvissä tapauksissa, esimerkiksi mikäli ette löydä haluamaanne levyä, pyydämme että lähetätte kysymyksenne meille joko käyttämällä yhteydenottokaavaketta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseemme asiakaspalvelu@fg-naxos.fi. Vastaamme mahdollisimman pian!

Kiitos!

Image Image Image
Oma tili
Oma ostoskori: 0 tuotteet