Image

Indrio, Sara - QUIET PLEASE Break of dayToimitusaika: Noin 7 - 14 arkipäivää
Levollista musiikkia naisvokalistille ja pianolle. Sara Indrio tekee musiikkia, joka on kuin "tyyny, jota vasten levähtää". Musiikkia voidaan käyttää rentoutumiseen, estämään nukkumisvaikeuksia tai vain levollisesksi taustamusiikisi. Laulu ei sisällä sanoja.

QUIET PLEASE
Musiikkia kiireisille sieluille

Tanskalainen levy-yhtiö Quiet Please on kehittänyt yhteistyössä lääkäreiden kanssa optimaalista rentoutusmusiikkia, joka noudattaa tiettyjä musiikillisia elementtejä ja välttää tyypillisiä new age -klisheitä. Yhteistyö on tuottanut konkreettisia tuloksia ja nykyään yli 900 tanskalaista Falck-ambulanssia käyttää rentoutusmusiikkia potilaskuljetuksissa.

Tanskalainen kitaristi Jacob Gurevitcsh heräsi muutamia vuosia sitten sängystään, eikä pystynyt enää hengittämään. Stressi ja kiire olivat saaneet yliotteen. Tapauksesta alkoi musiikillinen matka, jonka Jacob suoritti ystävänsä, jazzpianisti Poul Reimannin kanssa. He pyrkivät selvittämään, kuinka musiikin kautta kyettäisiin tehokkaimmin vähentämään ja ehkäisemään stressiä.

Muusikot perustivat yhdessä Quiet Please -levymerkin ja aloittivat yhteistyön Ålborgin yliopistollisen sairaalan ylilääkäri Per Thorgaardin kanssa, joka on tutkinut musiikin lääkitseviä vaikutuksia vuodesta 1999 lähtien. Ambulanssien lisäksi Jacob ja Poul ovat kehittäneet räätälöityjä akustisia ympäristöjä sairaalan päivystyspoliklinikoille ja leikkaussaleihin. Tulevaisuudessa he tulevat tekemään musiikkia mm. Harvardin sairaalan tehohoito-osastolle.

Quiet Pleasin konseptissa korostetaan korkeatasoisuutta, design-lähtöisyyttä ja pohjoismaista yksinkertaisuutta. Levy-yhtiö on toistaiseksi julkaissut neljä äänitettä tanskalaismuusikoiden voimin; kitaramusiikkia sisältävä Quiet Conversations, pianisti-laulaja Sara Indrion Break of Day ja elektorinista musiikkia sisältävä, urbaaneille kaupuki-ihmisille suunnattu Shh...

Uusin albumi on nimeltään 15 Minutes of Peace. Se sisältää viisi 15 minuutin mittaista kappaletta, jotka vastaavat aikaa, joka tutkimuksien mukaan vie aivoilta rentoutumiseen. Kaikissa levyissä ollaan otettu huomioon samat musiikilliset elementit kuten vähäinen dynamiikka, tietty sävellaji ja tempo, joka mukailee ihmisen sykettä levossa.

Musiikkinäytteitä, lisätietoa (englanniksi)
Musiikkinäytteitä, lisätietoa (englanniksi)

Tietoja
Tuotenumero QP003
Viivakoodi 5708422001395
Julkaisupäivä 1.9.2010
Kategoria Rentoutusmusiikki
Levymerkki Quiet Please
Formaatti CD
Tuotteiden lukumäärä 1
Esittäjät
Artistit Indrio, Sara
Levy: 1
1 Transparent Moon On Blue
2 The Bells Of St. Matthew's
3 Break Of Day
4 Reveries
5 Nocturne
6 Sound Of Space
Kirjoita arviosi
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi arvion
Jos pidät QUIET PLEASE Break of day, kerro siitä myös ystävillesi! Voit jakaa tämän sivun helposti Facebookissa ja sähköpostissa alapuolella olevasta valikosta.

Suosituksia

Image
9,99 €
Dalida - Bambino - Gondolier
Image
26,95 €
Becaud, Gilbert - Mes mains (5 CD)
Image
6,99 €
QUIET PLEASE 15 Minutes of Peace
Image
6,99 €
QUIET PLEASE Shh...
Gurevitsch, Jacob - QUIET PLEASE Quiet Conversations QP002 1.9.2010 6,99 €
3CD-BOX: Stillhet - Från gryning till skymning WCL11096 7.1.2010 9,99 €
Various Artists - CDM Classic III 01200763 25.4.2007 5,99 €
Lopetettu

Asiakkaat ovat myös ostaneet

Tämän tuotteen ostaneet asiakkaat ovat myös ostaneet oheisia tuotteita:
Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Oma tili
Oma ostoskori: 0 tuotteet