Cline, Nels - Dirty Baby (2CD)

Osta + Lisää tuote muistilistalle + 28,95 € - Muutamia jäljellä

Toimitusaika: Noin 7 - 14 arkipäivää
Tuotenumero CG142
Viivakoodi 0671860014225
Julkaisupäivä 22.11.2010
Kategoria Jazz
Levymerkki Cryptogramophone
Formaatti CD
Tuotteiden lukumäärä 2
Artistit Cline, Nels
Levy: 1
1 Part I
2 Part II
3 Part III
4 Part IV
5 Part V
6 Part VI
Levy: 2
1 In God We Trust
2 Hi There, My Old Friend
3 If I Was You I'd Do Just Like I Tell You To Do
4 Do As I Say Or…
5 No Mercy
6 Do As Told Or Suffer
7 Agree To Our Terms Or Prepare Yourself For A Blast
8 Your A Dead Man
9 Hey You Want To Sleep With The Fishes?
10 A Columbian Necklace For You
11 Note We Have Already Got Rid Of Several Like You -
12 Be Cautious Else We Be Bangin On You
13 You Wont Know When, You Wont Know Where You Wont K
14 It's Payback Time
15 I'm Going To Leave More Notes And I'm Going To Kic
16 You Cross Me I Wanna See Blood
17 I Heard You Moved To Pahrump, Nevada - You Cannot
18 Little Snitches Like You End Up In Dumspters All A
19 I'll Be Getting Out Soon And I Haven't Forgot Your
20 You Talk You Get Killed
21 Do Not Let The Information Be Known To Any Person
22 Don't Threaten Me With Your Threats
23 I Just Might Act Ugly If You Talk
24 When I'm Released I'm Smoking A Straight Line To Y
25 Want To Get To Know My Boiling Point?
26 You Dirty Rotten Bitch
27 You Will Eat Hot Lead
28 I Can't Take It No More
29 I Might Just Act Ugly If You Get Up On That Stand
30 I Thought I Told You That We Won't Stop
31 I Will Wipe You Off The Face Of This Earth
32 Give Up The Gold Or Give Up Your Life
33 You And I Are In Disagreement
Kirjoita arviosi
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi arvion
Jos pidät Dirty Baby (2CD), kerro siitä myös ystävillesi! Voit jakaa tämän sivun helposti Facebookissa ja sähköpostissa alapuolella olevasta valikosta.


19,95 €
Cline, Nels - Room
19,95 €
Cline, Nels - The Veil
19,95 €
Echoes of a Northern Sky
19,95 €
Sparks Fly Upward
Dresser, Mark - Sonomondo CG104 10.6.2010 19,95 €
Muutamia jäljellä Osta +
Cline, Alex - The Other Shore CG106 10.6.2010 19,95 €
Muutamia jäljellä Osta +
Broadbent, Alan - The Music of Eric Von Essen, Vol. 1 CG103 10.6.2010 19,95 €
Loppu varastosta
Cline, Nels - The Inkling CG105 10.6.2010 19,95 €
Muutamia jäljellä Osta +
Cline, Nels - New Monastery CG130 10.6.2010 19,95 €
Loppu varastosta
Cline, Nels - Coward CG141 10.6.2010 19,95 €
Muutamia jäljellä Osta +
Image Image Image Image Image Image Image
Oma tili
Oma ostoskori: 0 tuotteet